Press ESC to close

Decks for HS apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Decks for HS apk indir apk download mod apk indir

Bu kullanımı kolay uygulama ile yeni HS desteleri bulun.

“HS için Güverte” resmi bir uygulama DEĞİLDİR. Kart görüntüleri Blizzard’ın yegane malıdır ve bu uygulamada yalnızca kar amacı gütmeyen amaçlarla kullanılmıştır.

Güzel animasyonlara ve kullanıcı dostu arayüze sahip bu hafif ve kullanımı kolay uygulama ile daha önce hiç olmadığı kadar yeni Wild veya Standard desteler bulun.

📎 GÜVERTELER

Bu uygulamada hem Standart hem de Vahşi oyun modu için 450.000’den fazla farklı deste bulabilirsiniz. Her destenin önizlemesinde Başlığı, oyun formatı, onu yapmak için gereken toz, görüntülenme miktarı ve oluşturulma tarihi gösteriliyordu.

📎 KARTLAR

Bir desteye tıklayarak, bu destenin içerdiği kartların bir listesini göreceksiniz. Bir karta tıkladığınızda, tam boyutlu resmi ve kişisel alıntısı ekranda görünecektir. Daha fazla ilerlemek ve tüm kartları görmek için kartları kaydırabilir veya hızlı bir şekilde hareket etmek için ekranın herhangi bir tarafına tıklayabilirsiniz.

📎 ARAMA

Desteleri ada göre arayın, örneğin: Control Warlock.

📎 FİLTRE

Arama kutusunda, görüntülenecek belirli sınıfları seçin.

📎 TASARRUF

Bir “Kaydet” düğmesine tıklandığında, deste kaydedilecek ve daha sonra “Favori desteler” menüsünde görünecektir. Kaydedilen tüm desteler telefon belleğinde saklanacak, ancak yine de kartları görüntülemek için internet bağlantısına ihtiyacınız var.

📎 KOPYALAMA

Deste kodunu kopyalamak için bir “Kopyala” simgesine tıklayın ve ardından desteyi içe aktarmak için onu Hearthstone’a yapıştırın.

📎 PAYLAŞMA

Bir “Paylaş” simgesine tıklayarak desteleri arkadaşlarınızla ve Hearthstone’da paylaşın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.