Press ESC to close

Call Forwarding App apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Call Forwarding App apk indir apk download mod apk indir

Çağrıyı başka bir numaraya yönlendirmek için çağrı yönlendirmeyi kullanalım.

📞 Bu uygulama, aramaları diğer numaralara yönlendirmek için kullanılır. Koşulsuz olarak yanıtsız veya otomatik ayar modunda meşgulse iletme seçeneği sunduk.

📞 “Çağrı yönlendirme veya arama yönlendirme, bazı telefon değiştirme sistemlerinin bir telefon aramasını başka bir hedefe yönlendiren bir telefon özelliğidir, örneğin istenen aranan tarafın müsait olduğu bir cep telefonu veya başka bir telefon numarası olabilir.” – Wiki

📞Çağrı yönlendirme: Nasıl aranır. Birinin telefonumuzdan araması için en iyi yol. Çağrı Yönlendirme, Android Akıllı Telefonunuzda çağrı yönlendirmeyi ayarlamanın hızlı ve kolay bir yoludur. Piliniz bitmek üzereyken, ancak yine de aramaları yanıtlamak istiyorsanız, arama yönlendirme gerçekten hayat kurtarıcı olabilir.

📞 Diğer numaralara sık sık çağrı yönlendirmeye ihtiyacınız varsa, bu uygulama sizin için çok yararlıdır. Ayarlara, ardından arama ayarlarına ve ardından arama yönlendirme ayarlarına gitmek ve son olarak arama yönlendirmenizi yapılandırmak yerine, bu uygulamayı kullanarak tek bir tıklamayla arama yönlendirmeyi yapılandırabilirsiniz.

📞 Bu uygulama esas olarak çağrı yönlendirmeyi öğrenmek ve çağrıları iletişim numaranıza gelen diğer kişilere yönlendirmek içindir.

📞 Tüm cihazlar için hack kodlarını alın.

📞 Çağrı yönlendirme işlevi için hack kodu sağlıyoruz. Kullanıcının gerçekleştirmek istediği fonksiyona tıklayın, ardından tuş takımında hake kodunu iletiyoruz, böylece kullanıcı bir kod yazmak istemiyor.

📞 Bu uygulamayı kendiniz kullanmayı seviyorsanız, lütfen bu uygulamayı diğer kullanıcılara tavsiye edin ve 5 yıldız verin ve bize İyileştirmeler önerin.⭐⭐⭐⭐⭐

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.