Press ESC to close

Uydu Takibi Canlı AR View apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Uydu Takibi Canlı AR View apk indir apk download mod apk indir

AR View uygulamasında Uydu Bulucu, Çanak İşaretçisi, Pusula, Uydu Konumu

Uzay tutkunları için en iyi uydu bulma uygulaması olan Satellite Tracker ile uzayın harikalarını keşfedin.

Uyduları gerçek zamanlı olarak takip edin ve aksiyonun hiçbir anını kaçırmayın. İster deneyimli bir astronom olun, ister sadece orada ne olduğunu merak edin, Satilite Tracker, uydu bulucu, canlı uydu görüntüsü, gökyüzü haritası, 地球 gibi gökyüzünü keşfetmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Starlink Tracker Live uygulaması, bölgenizdeki uyduları görmenizi ve hareketlerini gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlayan bir harita görünümüne sahiptir. Uyduları ve konumlarını daha iyi görmek için haritayı yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz. Harita görünümüne, yönünüzü belirlemenize ve uyduları daha kolay bulmanızı sağlayan bir pusula eşlik eder.

AR Görünümü: Daha da sürükleyici bir deneyim için artırılmış gerçeklik (AR) görünümümüzü deneyin. Artırılmış gerçeklik (AR) görünümünü tercih edenler için, sizi koruduk. AR görünümümüz, telefonunuzu gökyüzüne doğrultmanıza ve gökyüzündeki uyduları ekranınızda üst üste bindirilmiş olarak görmenize olanak tanır.

Telefonunuzu hareket ettirerek gökyüzünün farklı yerlerini görebilir, uyduların hareketini iss tracker ile takip edebilirsiniz. Bu özellik, dış mekanda yıldız izleme seansları için mükemmeldir ve uydu izlemeyi daha etkileşimli ve sürükleyici hale getirir.

ISS-Tracker – Space Station Tracker sadece basit bir uydu bulucu uygulaması değildir; aynı zamanda kapsamlı bir uydu izleme aracıdır. Belirli uyduları arayabilir ve onlar hakkında yükseklik, azimut ve hız dahil olmak üzere ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, bölgenizde belirli uydular göründüğünde bildirimler ayarlayabilir, böylece onları görme şansını asla kaçırmazsınız.

İster profesyonel bir gökbilimci olun, ister sadece meraklı bir gözlemci olun, Satellite Tracker: ISS Finder, uyduları izlemek ve uzayın harikalarını keşfetmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Starlink Tracker Live’ı indirin: ISS gözcü ve daha önce hiç olmadığı gibi gökyüzünü keşfetmeye başlayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.