Press ESC to close

Camera Translator apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Camera Translator apk indir apk download mod apk indir

Metni kamerayla tarayın ve herhangi bir dile çevirin.

Ücretsiz kamera çevirmeni uygulaması, fotoğraf metnini tüm dillere çevirmenize yardımcı olan güçlü bir araçtır. Kamera çevirmeni tüm dil uygulaması, mobil kameranızı kullanarak metni çevirmenin akıllı ve doğru bir yoludur. Bu Fotoğraf tercüman uygulaması, tüm dil çevirileri için mükemmeldir. Sadece bir resmini çekerek resmi çevirin. Ücretsiz Resim tercüman uygulaması, çekilen fotoğrafın içerdiği metni seçilen dile dönüştürür. OCR tarayıcı ve OCR çevirmeni, bu dil çeviri uygulamasının en iyi özelliğidir. Ücretsiz kamera çevirmeni çok dilli bir çeviri sağlar, Yeni görüntü çevirmeni uygulamasını edinin ve en popüler dillere, İngilizce, İspanyolca, Japonca, Çince, Korece, Rusça, Hintçe, Tayca ve çok daha fazlasına erişin. Tıklama fotoğrafı için tüm dillerdeki en iyi fotoğraf çevirmenini indirin ve istediğiniz dillere çevirin.

Fotoğraf tercüman uygulaması, başka ülkelerde seyahat edenler ve dili çevirmek ve kasabalardaki işaret metinlerinin anlamını anlamak isteyenler için kullanışlıdır. Ücretsiz görüntü tercümanı, kayıtlı fotoğraflardan metin çevirme yeteneğine sahiptir. Fotoğraf çevirisi için resim çevirmeni, mobil kamera çevirmeninizin yardımıyla telefonunuzdaki metni okuma ve fotoğrafı çevirme seçeneğine sahiptir.

OCR Tarayıcı ve OCR Tercümanı

Bu ücretsiz kamera çevirmeni uygulaması, fotoğraf çekerek metin taramanıza ve tüm dillere çevirmenize olanak tanıyan bir OCR tarayıcı özelliği sunar. Tüm dilleri çevirmek için bu en iyi OCR tercümanı, farklı dillerdeki görüntüleri, PDF’leri ve işaretleri okuyabilir, tarayabilir ve çevirebilir ve kamera tercümanı ile arzu edilen dile çevirebilir. OCR okuyucu ve OCR çeviri uygulamasıyla, fotoğraflardaki metinleri okuyabilir ve herhangi bir dil çevirisi için resimlerden metin çıkarabilirsiniz. Ücretsiz OCR tarayıcı ve fotoğraf tercümanı fotoğrafı çevirebilir, PDF belgelerini tarayabilir ve görüntüyü metne dönüştürebilir, taranan metni çeviri için düzenleyebilirsiniz.

Ücretsiz fotoğraf çevirmeni uygulaması, farklı dillerde anında konuşma çevirisi sağlar. Bu anında çevirmen, doğru ve anında çeviri sağlayan güçlü bir çeviri sistemine sahiptir.

En İyi Özellik

Cam Translator uygulamasını indirmek ücretsizdir ve kullanımı çok kolaydır.

Çeviri için desteklenen 150’den fazla dil

Sınırsız fotoğraftan metin çevirin

Gelişmiş ve güçlü OCR teknolojisi

Fotoğraf çeviri uygulamasıyla fotoğrafı çevir

Tüm dil çevirileri için en iyi fotoğraf çevirmeni

Fotoğrafı tıklayın ve tek dokunuşla çevirin

Anında iki yönlü çeviri ve sesli çevirmen

100’den fazla dilde ses tanıma

Kayıtlı Geçmiş

En iyi kamera tercüman uygulaması, tüm dillere fotoğraf çevirisi için çok hızlı ve kullanımı çok kolaydır. Ücretsiz Resim tercümanı, nesneleri, dilleri, işaretleri, restoran menülerini ve daha fazlasını hızlı bir şekilde çevirmenizi sağladığı için seyahat için mükemmeldir.

Aşağıda desteklediğimiz dillerin listesine bakın:

Afrikaans, Arnavutça, Amharca, Arapça, Ermenice, Azerice, Başkurtça, Baskça, Belarusça, Bengalce, Boşnakça, Bulgarca, Katalanca, Cebuanoca, Chichewa, Çince (Kantonca, Mandarince, Tayvan), Korsikaca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe (Hollanda) ), İngilizce (Avustralya, Kanada, Hindistan, Birleşik Krallık, ABD), Esperanto, Estonca, Filipince, Fince, Fransızca (Fransa, Kanada), Frizce, Galiçyaca, Gürcüce, Almanca, Yunanca, Gujarati, Haiti Creole, Hausa, İbranice, Hintçe , Hmong, Macarca, İzlandaca, İgboca, Endonezyaca, İrlandaca, İtalyanca, Japonca, Cavaca, Kannadaca, Kazakça, Khmerce, Korece, Kürtçe (Kurmanci), Kırgızca, Laoca, Latince, Letonca, Litvanca, Lüksemburgca, Makedonca, Madagaskarca, Malayca, Malayalam, Malta, Maori, Marathi, Moldavya, Moğol, Myanmar (Burma), Nepalce, Norveççe, Peştuca, Farsça, Lehçe, Portekizce (Portekiz, Brezilya), Punjabi, Quer茅taro Otomi, Romence, Rusça, Samoaca, İskoç Galcesi, Sırpça, Sesotho, Shona, Sindhi, Sinhala, Slovakça, Slovence, Somalice, İspanyolca (İspanya, Meksika), Sunda, Swahili, İsveççe, Tacikçe, Tamilce, Tatarca, Teluguca, Tayca, Türkçe, Udmurtça, Ukraynaca, Urduca, Özbekçe, Vietnamca , Galce, Xhosa, Yidiş, Yoruba, Yucatec Maya, Zulu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.