Press ESC to close

miCC ( Calcula CUIL/CUIT ) apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

miCC ( Calcula CUIL/CUIT ) apk indir apk download mod apk indir

CUIL, CUIT doğrulama hanesini ücretsiz olarak alma prosedürü.

Gerçek zamanlı olarak resmi dolar, mavi dolar, euro ve bitcoin fiyatlarına danışmanlık yapmak gibi hizmetler sunmak için tasarlanmış bağımsız uygulama. Ayrıca cuil veya cuit numaranızı hızlı ve kolay bir şekilde hesaplamanıza olanak tanır.

Özellikler:

• Resmi dolar, mavi dolar, euro ve bitcoin fiyatını kontrol edin.

• ‘Modül 11’ algoritması aracılığıyla cuil veya cuit sayısının anında hesaplanması.

Önemli Duyuru:

Uygulamamız cuil veya cuit’i hesaplamak için ‘Modül 11’ algoritmasını kullanır. Arjantin hükümetiyle hiçbir bağlantımız veya bağımız yok. Kullanıcıların, doğruluğunu ve geçerliliğini sağlamak için resmi kaynaklar aracılığıyla sağlanan bilgileri doğrulamaları önerilir.

O nasıl çalışır:

Cuil veya cuit’inizi hesaplamak için “Modül 11” algoritmasını kullanın. Bu uygulamanın Arjantin hükümetine bağlı olmaması nedeniyle sağladığı bilgileri resmi kaynaklarla doğrulamanızı öneririz.

Kontrol basamağını alma prosedürü:

Hem CUIT (Benzersiz Vergi Kimlik Kodu) hem de CUIL (Benzersiz İşçi Kimlik Kodu), kısa çizgiyle ayrılmış üç bölümden oluşur: tür, numara ve doğrulama basamağı.

Aşağıdaki örnekte ##-12345678-X numarası CUIT olarak alınmıştır; burada ## tür, 12345678 DNI numarası veya şirket numarası ve X doğrulama basamağıdır. 7 basamaklı belgeler söz konusu olduğunda (örneğin 1234567), başlangıca 0 eklenerek şu şekilde bırakılması gerektiğine dikkat edilmelidir: 01234567, böylece tam şifre şu formata sahip olur: ##-01234567- X

Çocuklar:

Bireyler için 20, 23, 24, 25, 26 ve 27

Tüzel Kişiler için 30, 33 ve 34.

Kontrol basamağı Modül 11 algoritması kullanılarak hesaplanır.

Kaynaklar:

https://es.wikipedia.org/wiki/C%C3%B3digo_de_control

https://es.wikipedia.org/wiki/Clave_%C3%9Anica_de_Identificaci%C3%B3n_Tributaria

Yasal Uyarı:

mi CC (Cuit/Cuil) bağımsız bir uygulamadır ve Arjantin hükümetiyle hiçbir bağlantısı yoktur. Sunulan bilgiler iyi niyetle sunulmaktadır ve düzenli olarak güncellenmektedir ancak doğruluğunu, eksiksizliğini veya güncelliğini garanti edemeyiz. Kullanıcıların ilgili tüm bilgileri AFIP (https://www.afip.gov.ar/) veya ANSES (https://www.anses.gob.ar/) gibi resmi veya yetkili kaynaklar aracılığıyla doğrulamaları önemle tavsiye edilir.

Bu uygulamanın kullanımı kullanıcının takdirine ve riskine tabidir. Bu başvuruda sağlanan bilgilerin herhangi bir şekilde kullanılmasından sorumlu değiliz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.