Press ESC to close

Text To Speech mp3 Convertor apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Text To Speech mp3 Convertor apk indir apk download mod apk indir

Metni konuşmaya dönüştürün ve mp3 ses dosyası olarak kaydedin.

Text To Speech Converter, metni konuşmaya dönüştürmenize ve bunları mp3 ses dosyası olarak kaydetmenize yardımcı olan basit bir uygulamadır. Metinden Konuşmaya Dönüştürücü ile herhangi bir metni sese dönüştürün. Dönüştürülen Text To Speech’i mp3 ses dosyası olarak kaydedin.

Tekrar tekrar kullanmak üzere favori metinleri kaydedin. Kayıtlı dosyaları TTS Uygulaması içinde görüntüleyin.

Android için Text to Speech Converter uygulaması, herhangi bir yazılı metni doğal bir konuşmaya dönüştürebilen kullanışlı bir araçtır. Kullanıcı dostu arayüzü ve yüksek kaliteli ses çıkışıyla bu uygulama, yazılı içeriği okumak yerine dinlemeye ihtiyaç duyan herkes için mükemmeldir.

Gelişmiş metin-konuşma teknolojisini kullanan uygulama, web sayfaları, e-postalar, belgeler ve daha fazlası dahil olmak üzere girdiğiniz tüm metinleri okuyabilir. Bir dizi farklı ses, dil ve okuma hızı arasından seçim yapabilir, böylece konuşma çıkışını tercihlerinize göre özelleştirebilirsiniz.

Metinden Konuşmaya Dönüştürücü uygulaması ayrıca, favori metinlerinizi gelecekte dinlemek üzere kaydetme yeteneği, yerleşik bir yazım denetleyici ve konuşma çıkışını istediğiniz zaman duraklatma, devam ettirme veya durdurma seçeneği de dahil olmak üzere bir dizi yararlı araç ve özelliğe sahiptir.

İster öğrenci, ister profesyonel, ister yazılı içeriği dinlemeyi tercih eden biri olun, Metinden Konuşmaya Dönüştürücü uygulaması, zamandan tasarruf etmek ve üretkenliği artırmak isteyen herkes için önemli bir araçtır. Bugün indirin ve hareket halindeyken en sevdiğiniz metinleri dinlemeye başlayın!

Özellikler:

• Herhangi bir metni konuşmaya dönüştürün

• Sınırsız dönüşüm

• Kullanıcı dostu

• Perdeyi ve Konuşma hızını değiştirin

• Favorilere Ekle

• Kayıtlı Dosyaları Görüntüle

• Malzeme Kullanıcı Arayüzü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.