Press ESC to close

AirTurn Manager apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

AirTurn Manager apk indir apk download mod apk indir

senin AirTurn cihazların işlevselliğini, yapılandırma ve yazılımları yönetin.

Bu, 27 Nisan 2020’de yayınlanan yeni bir sürümdür. Daha fazla cihaz desteklenir ve Android 6-10 sürümleri desteklenir. Müşteri geri bildirimleri eklendi. Herhangi bir sorununuz varsa desteğe başvurun.

AirTurn Manager, AirTurn’ünüzün anahtarlarını test etmenize, çıkış yapılandırmasını değiştirmenize ve yazılımını güncellemenize olanak tanır.

Desteklenen AirTurn modelleri şunları içerir:

DUO 200

RAKAM 200

DÖRT 200

BT200S-2

BT200S-4

BT200S-6

PED

PEDpro

RAKAM III.

AirTurn’ünüzü TEST EDİN: AirTurn’ünüzde bir pedala/düğmeye bastığınızda, resimde vurgulanacaktır. Kılavuzu veya SSS’yi okurken gezinmek için AirTurn’ünüzü de kullanabilirsiniz.

AirTurn denetleyicinizi YAPILANDIRIN: 7 modun her biri için bir pedala/düğmeye basıldığında klavye/fare/MIDI eylemlerini, bir pedalı basılı tuttuğunuzda tekrarlama hızını ve boştayken AirTurn’ün kapanmasından ne kadar önce olacağını yapılandırın. (Not: MIDI sadece MODE 7’dedir)

AirTurn denetleyicinizi GÜNCELLEYİN: AirTurn’ünüz için bir yazılım güncellemesi mevcutsa, size bilgi verilecek ve güncellemenin ayrıntıları sağlanacaktır. Devam edip yazılımı güncellemeyi seçerseniz, yazılım internetten otomatik olarak indirilecek ve cihaza aktarılacaktır.

TALİMATLAR:

AirTurn cihazınızı Android telefon veya tablet ile eşleştirin:

1. Güç düğmesini 2 saniye basılı tutarak AirTurn pedalını açın.

2. Kırmızı LED sönene kadar MODE düğmesine kısaca basın. Her iki LED de bir kez yanıp sönmelidir. Bu, AirTurn cihazının artık MOD 1’de olduğunu gösterir.

3. Android cihazınızda Bluetooth Ayarlarını açın ve mevcut cihazlar listesinde model adına göre AirTurn’ü bulun. Eşleştirmek için ona dokunun.

4. Bluetooth ayarlarından çıkmadan önce, eşleştirilmiş AirTurn’ün yanındaki dişli simgesine dokunun ve “Giriş Cihazı Olarak Kullan”ı kapatın.

5. AirTurn Manager’ı açın, eşleştirmeye çalıştığınız cihaz modelini seçin ve göründüğünde listeden cihazınızı seçin.

Artık AirTurn pedalınızı, önizleme ekranının sağ üst köşesindeki dişli çark simgesiyle erişilebilen Ayar menüsünden yapılandırabilirsiniz.

Listelenen yapılandırılabilir modellerden AirTurn pedalınızı seçin. AirTurn Manager, seçilen modeli taramaya başlayacaktır.

Bağlandıktan sonra, anahtarları çalışabilirlik açısından test edebilirsiniz.

Cihaz yapılandırmalarını değiştirmek için önizleme panelinin sağ üst köşesindeki dişli çark simgesine dokunun.

Bağlantı Noktası Yapılandırması, yapılandırmak için bir MOD seçmenize ve ardından eylemleri atamak için bir anahtar seçmenize olanak tanır. (MODE 7, MIDI için ayrılmıştır)

Tüm değişiklikler otomatik olarak kaydedilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.