Press ESC to close

E.C.A. Akıllı Cihazlar apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

E.C.A. Akıllı Cihazlar apk indir apk download mod apk indir

E.C.A. Akıllı Cihazlar Mobil Uygulaması

E.C.A. AKILLI TERMOSTAT

E.C.A. Akıllı Termostat, kombinize bağlanarak evinizin sıcaklığını cep telefonunuzdan yönetmenizi ve akıllı özellikleriyle doğalgaz tüketiminizde %30’a kadar tasarruf etmenizi sağlar.

E.C.A. Akıllı Termostat’ın Ev, Uyku ve Dışarı modlarıyla gerektiği zaman gerektiği kadar ısınırsınız. E.C.A. Akıllı Termostat, evinizin ısınma ve soğuma sürelerini öğrenir, kombinizi daha fazla tasarruf yapabilecek şekilde çalıştırır.

E.C.A. Akıllı Termostat Kullanım Modları

Ev: E.C.A. Akıllı Termostat siz evde olduğunuz sürece dışarıda hava kaç derece olursa olsun evinizin sıcaklığını sabit tutar.

Uyku: E.C.A. Akıllı Termostat siz uyurken evinizin sıcaklığını hissetmeyeceğiniz kadar düşürür. Sabah da sıcak bir evde uyanmanızı sağlar.

Dışarı: E.C.A. Akıllı Termostat, siz dışarıdayken evinizin sıcaklığını yeniden kolayca ısıtabileceği kadar düşürür. Evde yokken tasarruf edersiniz.

Otomatik Kontrol: Telefonunuzun konum bilgisini kullanarak evde birisinin olup olmadığını anlar ve Ev-Uyku-Dışarı modlarının değişimini otomatik olarak yapar. Hem konforu hem tasarrufu maksimize eder.

Haftalık Program: Günlük olarak Ev-Uyku-Dışarı modlarının saatleri seçilebilir, böylece E.C.A. Akıllı Termostat mod değişikliklerini kendi kendine yapar.

Donma Koruması: E.C.A. Akıllı Termostat kapalı konumuna getirildiğinde evin sıcaklığını 5° C olarak ayarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.