Press ESC to close

Soytarı – Maksim Gorki PDF indir

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Soytarı – Maksim Gorki, pdf kitap bölümümüzde 1998 senesinde kaleme alınan Soytarı – Maksim Gorki kitabını sizlerle paylaştık. Soytarı – Maksim Gorki kitabının detayları..

Soytarı – Maksim Gorki – Özeti

Soytarı – Maksim Gorki

Soytarı – Maksim Gorki

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
1998
Eklenme: Kasım 8th, 2018
Dil: Türkçe
Sayfa: 336
Yazar: Maksim Gorki
1.456

Gorki’nin hepsi de birbirinden ünlü, hepsi de birbirinden güzel birden fazla öyküsünü içeren elinizdeki kitaba onun en duygulu hikayelerinden birinin, Soytarı’nın adını vermekle, bu kitabın içerdiği öbür yazarlara haksızlık yaptığımızı sanmıyoruz.

Gerçekten de, elinizdeki “seçmeler” (kariyerinin büyük bölümüyle Sovyet Edebiyatı içinde bulunan) Gorki ağırlıklı olmakla birlikte, hem onun kuşağından, hem de ondan sonraki kuşaktan birden fazla Sovyet yazarının hikayelerini içermektedir.

Sovyet edebiyatının gelişimi içinde her birinin kendine göre bir payı bulunan ve bu geniş edebiyat yelpazesinin hikaye türündeki değerlerini Türk okurlarına tanıtmak yönünden her biri yetkin birer örnek oluşturan bütün bu yazarlar içinde onur yerinin Gorki’ye ait olduğundan hiç kuşku yoktur.

Bir önceki yazımız olan Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 – Marie Lu başlıklı kitabımızda Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2, Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap indir ve Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap oku ile ilgili bilgiler verilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.