Press ESC to close

玲珑加速器 – 专业手游加速器 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

玲珑加速器 – 专业手游加速器 apk indir apk download mod apk indir

Tek tuşla hızlanma, sınırsız trafik, mobil oyunlarda ağ sorunlarının neden olduğu yüksek gecikme, donma, bağlantı kesilmesi, geri dönüş ve diğer sorunları akıllıca çözer ve ağ ortamının kararlılığını artırır. Profesyonel Zafer Hızlandırıcı Kralı!

VpnService izninin açıklaması: Linglong Accelerator tarafından sağlanan temel hizmet, yerli oyunlara ve bilgilere erişmenize yardımcı olmaktır, bu nedenle cihazınızda VpnService iznini kullanmanız gerekir ve ilk kullandığınızda aktif olarak yetkilendirme ister. Benzer şekilde, bölgenizdeki yasa ve yönetmeliklere uyacağız ve yasal zeminde hizmet sunacağız, lütfen kullandığınızdan emin olun.

Linglong Accelerator, oyun oynarken takılma, yüksek gecikme süresi, kolay bağlantı kesilmesi, paket kaybı ve yavaş yükleme gibi bir dizi ağ sorununu çözmeye odaklanır ve son derece hızlı, kararlı ve süper akıcı bir oyun deneyiminin keyfini çıkarır! Linglong, tüm dünyadaki mobil oyunları kapsar.İster ulusal sunucuda ister yabancı sunucuda oynayın, tek tuşla hızlandırabilir, gecikmelere veda edebilirsiniz.Oyunda olmazsa olmaz bir eserdir!

[Küresel mobil oyunlar, tek tıkla hızlandırma]

Glory of Kings, Peace Elite, PUBG, Knives Out, Genting Fighter, Call of Duty, Cross Fire, Legend of Duel, Fortnite, Shadowverse ve diğer birçok oyun gibi binlerce küresel popüler mobil oyun mükemmel bir şekilde desteklenmektedir. Oynamak istediğiniz oyunları dilediğiniz zaman bize iletebilirsiniz, oynamak isterseniz size destek oluruz~

[Ulusal sunucu ve yabancı sunucu, endişelenmeden oynayın]

Linglong, yurtiçi ve yurtdışında birden fazla hızlandırma düğümünü kapsar.Ulusal sunucuya ek olarak, uluslararası sunucu, Asya sunucusu, Avrupa sunucusu, Amerikan sunucusu, Japon ve Kore sunucusu, Güneydoğu Asya sunucusu, Hong Kong, Makao ve Tayvan sunucularını da oynayabilirsiniz. , nerede olursanız olun Hem ulusal sunucu hem de yabancı sunucu mobil oyunları ultra düşük gecikmenin keyfini çıkarabilir!

【Özel düğüm, engelsiz】

Dünyayı kapsayan hızlanma düğümleri, akıllı bir şekilde en iyi hatları atar, oyun deneyiminizi daha akıcı hale getirir, ultra düşük gecikme süresi, çizgiyi düşürmeden uzun süreli hızlanma, size yol boyunca sorunsuz bir yeşil ağ sağlayarak MVP’yi kazanmanıza yardımcı olur~

[Akıllı hızlanma, sınırsız trafik]

Akıllı manevra, sadece oyunla ilgili trafiği hızlandırır, diğer uygulamaların kullanımını etkilemez. Akıllı rota seçimi, oyun deneyimini sağlamak için en düşük gecikmeyle gerçek zamanlı rota seçimi.

【On yıllık marka, hızlanmaya odaklanın】

On yıldır online oyun hızlandırma teknolojisine odaklanan Longling Technology tarafından üretilen Linglong Accelerator, on yıllık ağ optimizasyon teknolojisi birikimi ile hızlandırma ihtiyaçlarınızı daha iyi anlar ve mobil oyunlar için en iyi yol arkadaşını yaratmayı hedefler.

On milyonlarca kullanıcının ortak tercihi olan on yıllık çevrimiçi oyun hızlandırıcı Linglong hızlandırıcı, size en iyi oyun hızlandırma deneyimini sunuyor!

Kullanım sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olacak profesyonel müşteri hizmetlerimiz var~

WeChat genel hesabı: Linglong Accelerator

Sina Weibo: @linglongaccelerator

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.