Press ESC to close

kalendar malaysia 2024 apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

kalendar malaysia 2024 apk indir apk download mod apk indir

Malezya takvimi 2024’ü, malay takvimi 2024’ü indirin

Android telefonunuzda 2024 resmi tatillerinin tadını çıkarmak ve tanımak için bir takvim tatil uygulaması olan 2024 malezya takvimi uygulamamızı indirin ve keyfini çıkarın.

Malezya Takvimi 2024, yıl boyunca özel tarihleri ​​bilmek için bir araçtır. Uygulama, kullanıcı dostu, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir ve sunucuya bağlantı iyi bir şekilde optimize edilmiştir.

Nerede olursanız olun, 2024 takvimi malezya uygulamanızın keyfini çıkarabilir ve 2024’ün hiçbir özel tarihini (ay takvimi ve ay takvimi dahil) asla kaçırmazsınız.

Malay takvim uygulamanız hakkında yorumlarınız veya önerileriniz; Bunu [email protected] adresine gönderebilir veya uygulama içi iletişim formunu kullanarak bize e-posta gönderebilirsiniz, sorunu çözmekten memnuniyet duyarız.

Tatillerde Uygulama malay takviminizi doğru şekilde kullanmak için İnternet bağlantınızın olması gerekir.

Peki ne bekliyorsun? Şimdi Malay dili takvim uygulamanızı indirin. Ve lütfen Play Store’da paylaşmayı ve yorum yapmayı unutmayın; Fikriniz bizim için çok önemli ve daha fazla Uygulama geliştirmeye devam etmemize yardımcı oluyor.

Uygulamadaki görseller freepik ve pixabay’den indirilir, ticari kullanım amaçlı bu görseller yazara atıfta bulunulmasını gerektirir: Freepik tarafından tasarlanmıştır ve Pixabay tarafından tasarlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.