Press ESC to close

File Savvy apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

File Savvy apk indir apk download mod apk indir

Sezgisel, güvenli organizasyon için ışık hızında Android dosya yöneticisi.

1. Işık Hızında ve Profesyonel:

File Savvy, Android cihazınızdaki dosya ve klasörleri yönetmek için ışık hızında performans ve profesyonel düzeyde özellikler sunar.

2. Zahmetsiz Sıkıştırma ve Aktarım:

Medya dosyalarını yalnızca birkaç tıklamayla kolayca sıkıştırın, aktarın ve dönüştürün; dosya yönetimini çocuk oyuncağı haline getirin.

3. Kapsamlı Yönetim Özellikleri:

Özelleştirilebilir ana klasörler ve sık kullanılan dizinlere hızlı erişim de dahil olmak üzere tüm temel dosya ve klasör yönetimi işlevlerinin keyfini çıkarın.

4. Sezgisel Veri Organizasyonu:

Telefon dosyalarınızı çeşitli kriterlere göre düzenleyin ve sıralayın, artan ve azalan sıralama arasında geçiş yapın veya zahmetsiz organizasyon için belirli klasör düzenlemelerinden yararlanın.

5. Güvenli Veri Koruması:

File Savvy, veri gizliliğinizi korumak için parola korumalı gizli öğeler, uygulama kilitleme ve biyometrik kimlik doğrulama gibi güçlü özelliklerle güvenliğe öncelik verir.

6. Yerden Tasarruf Sağlayan Sıkıştırma:

Müzik, video, resim ve belgeler de dahil olmak üzere çeşitli dosya formatlarını da destekleyen File Savvy ile dosya ve klasörleri sıkıştırarak alanı boşaltın ve dahili depolama alanından tasarruf edin.

7. Kullanışlı Masaüstü Kısayolları:

Favori öğelerinize kolaylıkla erişmek için hızla masaüstü kısayolları oluşturun. File Savvy, belgeleri yazdırmak, düzenlemek ve yakınlaştırma hareketleriyle kolay okumak için hafif bir dosya düzenleyici içerir.

File Savvy’nin Android cihazınızı düzenlemek için verimli ve güvenli bir çözüm sunarak dosya yönetimi ihtiyaçlarınızı karşılayacağını umuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.