Press ESC to close

Cleaning Bot apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Cleaning Bot apk indir apk download mod apk indir

Temizleme Botu: Telefon Temizleyici ile telefon depolama alanınızı temizleyin

Önemsiz dosyaları kolayca temizleyin, kullanılabilir depolama alanını boşaltmak için telefonunuzdaki gereksiz verileri kaldırın. Güçlü temizleme teknolojimiz, cihazınızı titizlikle tarayarak zamanla biriken gereksiz gereksiz dosyaları belirleyip kaldırır. Bu dosyaları temizleyerek değerli depolama alanını boşaltabilir ve belleğin bitmesinden endişe etmeden daha fazla uygulama, fotoğraf ve video indirmenize olanak tanıyabilirsiniz.

Depolama Temizleyici

Gereksiz dosyalara elveda deyin ve değerli depolama alanını geri kazanın. Depolama temizleyicimiz zahmetsizce önbelleği kaldırır, cihazınızı derinlemesine temizler, gereksiz klasörleri temizler, kullanılmayan yükleyicileri ortadan kaldırır ve gereksiz küçük resimleri siler. Yalnızca birkaç dokunuşla daha temiz ve daha düzenli bir cihazın keyfini çıkarın.

Uygulamaları Dondur

Gereksiz uygulamaları zorla durdurarak cihazınızın kaynaklarını optimize edin. Uygulamamız, uygulamaları dondurarak arka planda çalışmalarını ve değerli sistem kaynaklarını tüketmelerini önlemenizi sağlar.

Uygulama Yöneticisi

Yüklü uygulamalarınızın kontrolünü elinize alın. Uygulama yöneticimiz, kullanılmayan uygulamaları belirleyip kaldırmanıza yardımcı olarak ek alan açar ve cihazınızın düzenli kalmasını sağlar.

Erişilebilirlik izni

Temizleme botu, engellilerin ve diğer kişilerin arka plan uygulamalarını tek bir dokunuşla kapatmasına yardımcı olmak için Erişilebilirlik izni gerektirir. Derin temizlik, çok daha fazla yer kaplayan ve erişmesi çok zor olan gizli önbellekleri siler. Temizleme botu, seçilen her uygulamanın sistem ayarlarını açar ve Erişilebilirlik iznini kullanarak Önbellek Temizleme işlemini gerçekleştirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.