Press ESC to close

Easy Uninstall Apps apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Easy Uninstall Apps apk indir apk download mod apk indir

Kolay kaldırıcı uygulamamızı kullanarak kullanılmayan uygulamaları kaldırarak telefon belleğinde yer açın.

Easy Uninstall App, yalnızca birkaç basit adımda uygulamaları Android telefonunuzdan kolayca kaldırmanıza, kaldırmanıza veya silmenize olanak tanıyan güçlü bir araçtır. Cihazınızda yer kaplayan istenmeyen uygulamalara elveda deyin ve daha hızlı, daha akıcı bir telefon deneyiminin keyfini çıkarın!

Kolay Çoklu Uygulama Kaldırma:

Uninstaller uygulamasıyla tek veya birden fazla istenmeyen uygulamayı kolayca seçip kaldırabilirsiniz. Nadiren kullanılan uygulamaları kaldırmak, depolama alanını boşaltmak veya cihaz performansını artırmak isteyip istemediğinize göre, uygulamamız sorunsuz bir çözüm sunar. Kaldırmak istediğiniz uygulamaları seçin, kaldırma düğmesine dokunun, her uygulamanın silinmesini onaylayın ve işte! Bitti.

Kolay Uygulama Yönetimi için Akıllı Sıralama ve Sıralama:

Uzun bir uygulama listesinde gezinmekten bıktınız mı? Uygulamamız, kaldırmak, kaldırmak veya silmek istediğiniz uygulamaları hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan akıllı bir sıralama ve sıralama özelliği sunar. Uninstaller uygulamasıyla, uygulama listenizi zahmetsizce düzenleyebilirsiniz. Sol üstteki menüye dokunup “Sırala ve Sırala”yı seçin ve uygulama listesini ada, boyuta veya tarihe göre artan veya azalan düzende düzenleyebilirsiniz. Uygulamalarınızı verimli bir şekilde yönetmenin ve telefonunuzdaki değerli alanı geri kazanmanın uygun bir yoludur.

Verimli Uygulama Arama ve Keşif:

Kaldırmak istediklerinizi bulmak için çok sayıda uygulamada gezinerek zaman kaybetmenize gerek yok. Bu Kaldırıcı uygulaması, üst kısımda yerleşik bir arama çubuğu içerir. Daha iyi performans için yer açmak üzere telefondan kaldırmak, silmek veya telefondan kaldırmak istediğiniz uygulamaları listeden aramak için uygulamanın üstteki arama çubuğuna kaldırmak istediğiniz uygulamalarla ilgili anahtar kelimeyi yazmanız yeterlidir.

Şık ve Kullanıcı Dostu Tasarım:

Şık ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan Easy Uninstaller, Android telefonunuzda bellek ve yer açmak için sezgisel bir deneyim sunar. Güzel arayüzü, uygulamalarda gezinmeyi ve uygulamaları kaldırmayı çok kolaylaştırır. İster teknoloji meraklısı bir kullanıcı olun, ister uygulamalarınızı yönetme konusunda yeni olun, uygulamamız herkes için kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır.

Easy Uninstaller Uygulamasının Temel Özellikleri:

1. Telefonunuzda yüklü olan uygulamaları hızlı bir şekilde bulmak için uygulama listesini ada, boyuta veya tarihe göre kolayca sıralayın.

2. Uygulama yüklemelerinizi takip etmek için azalan düzende sıralayarak en son yüklenen uygulamaları belirleyin.

3. Büyük uygulamaları azalan düzende boyuta göre sıralayarak tanımlayın ve depolama alanında yer açın.

4. Daha iyi organizasyon için kullanıcı uygulamaları ve sistem uygulamaları için ayrı listeler.

5. Değerli alanı geri kazanmak için fabrika sürümleriyle değiştirilebilen önceden yüklenmiş uygulamalar da dahil olmak üzere istenmeyen uygulamaları birkaç dokunuşla zahmetsizce kaldırın.

6. Birden fazla uygulama seçin ve bunları aynı anda kaldırarak zamandan ve emekten tasarruf edin.

Bu Uninstaller uygulamasıyla sorunsuz uygulama kaldırma işlemini deneyimleyin. Kolay kaldırma uygulaması, Android telefona yüklenen uygulamaları yönetmenizi kolaylaştırır.

Sistem uygulamaları hakkında not (telefonunuzda önceden yüklenmiş uygulamalar):

Bu Kaldırıcı uygulaması, android telefonlardaki sistem mekanizması tarafından sınırlandırıldığı ve sistem uygulamalarını kaldırmak için bir kök erişimine ihtiyacınız olduğu için sistemdeki önceden yüklenmiş veya önceden yüklenmiş uygulamaları kaldıramaz veya kaldıramaz, ancak sistem uygulamalarını fabrika ile değiştirebilir sürüm yani tümünü silin

güncellemeler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.