Press ESC to close

Мод на Порталы в Рай apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Мод на Порталы в Рай apk indir apk download mod apk indir

Cennete açılan portallar harika bir dünyanın kapılarını açacak! Paradise Portal Modu ile cennet göründüğünden daha yakın!

Minecraft dünyası basitçe sonsuzdur. Ve herhangi bir deneyimli oyuncu, sürekli olarak mcpe Bedrock’un devasa kübik alanını keşfederek bundan emin olmayı başardı. Sonuçta, tüm seyahatler sizin için alışılmadık çetelerin yaşadığı keşfedilmemiş dünyalar açar ve ayrıca size düzenli zaferler ve bunlarla birlikte canlı duygular, değerli deneyimler ve daha az değerli öğeler vermez.

Ancak mcpe Bedrock sürprizlerle dolu ve ana dünyaya ek olarak paralel boyutlara veya dünyalara da sahip. En az iki Minecraft boyutu vardır. Bu, alt dünya veya başka bir deyişle, cehennem ve cennetsel boyut – cennet. Her boyuta erişim, cennet ve cehenneme özel portallarla açılır.

Minecraft’ta cennete giden mod portalı ve oyuncular tarafından açık ara en az çalışılan cennetsel dünyaların kapısını sizin için açacaktır. Cennete açılan portalların sizi ilk ziyaret edenlerden biri yapacağını ve cennetin boyutlarını gerçekten keşfedeceğini hayal etmek yeterlidir!

Ancak, maceranın çağrısına yenik düşmeden önce, yaratıcılığın size her zaman yardımcı olacağı küçük bir moda testini geçmeniz gerekecek. Test, minecraftta cennete aynı portalı kendiniz inşa etmektir. Ama emin olun, bu zor bir iş değil. Bu işlem için bazı değerli moda öğelerine ihtiyacınız olacak. İlk öğe bir kova su, ikinci öğe ise sekiz addon parıltı taşı bloğu. Tüm moda öğelerini doğru sırayla düzenlemek gerekir ve Minecraft’taki cennete açılan portal, kapılarını mcpe Bedrock’un başka bir boyutuna açacaktır.

Cennet dünyası güzelliğiyle sizi fethedecek! Yumuşak güneş ışığı ve hava bulutlarıyla dolu bu alan, içinde gerçekten cennet gibi uçan adaların bulunduğu – küçük ve büyük – cennete açılan bir portaldır. Görünüşe göre bu dünyadaki her nesne ışığı inceliyor!

Ancak uyanıklığınızı kaybetmeyin ve portallar cennete modunun sizi barış ve güvenlik dolu bir dünyaya götürmesini beklemeyin. Ayrıca cennetin uğursuz sakinlerini – çetelerin eklentilerini bekliyorsunuz. Tek bir karasal mafya, cennetsel evrenin temsilcileriyle karşılaştırılamaz. Çetelerin eklentileri güç, el becerisi ve kurnazlık ile ayırt edilir. Her mob benzersiz yeteneklere sahiptir. Şiddetli savaşlar sizi bekliyor çünkü her mafya kendi bölgesini istilaya karşı koruyor.

Mod minecraft portalı cennete sadece sonsuz olasılıklar ve keşifler sunar. En sevdiğiniz oyunla eğlenceli ve unutulmaz bir zaman geçireceğinize eminiz.

Addon minecraft portalı cennete Minecraft’ın resmi uygulamasıdır. Eklenti Mojang tarafından desteklenmiyor veya onaylanmıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.