Press ESC to close

UPET apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

UPET apk indir apk download mod apk indir

Akıllı evcil hayvan bakımı, gönül rahatlığı

UCAT, AIRROBO akıllı kedi kumu makinesi ile birlikte kullanılmalıdır.

[Uzaktan Çalıştırma] Kedi kumu makinesi, tek tuşla temizleme, yumuşatma ve kum değiştirme için uzaktan kontrol edilebilir. Tüm kedilerin ve kedi kumu makinesinin durumu, sanki sahneyi bizzat ziyaret ediyormuş gibi uygulamada gerçek zamanlı olarak görüntülenebilir, bu da kedi kumunu kürek çekmeyi kolay ve eğlenceli hale getirir.

[Çoklu kedi tanımlama] Farklı kediler ağırlık farkı ile ayırt edilebilir ve farklı ağırlıklara sahip 6 kediye kadar tanımlanabilir.

[Sağlık veri yönetimi] Kedilerin ağırlığını ve tuvalet süresini 24 saat izleyin, çoklu kedi tanımlama ile birlikte periyodik veri gönderme, kedinin tuvalet sağlığı veri yönetimini daha doğru hale getirin, sadece APP’yi açın, kedinin tuvalet sağlığını anında anlayabilirsiniz durum.

[Özelleştirilmiş Akıllı Ayarlar] APP’de kişiselleştirilmiş ayarlar yapılabilir: otomatik mod, rahatsız etmeyin modu, zamanlama modu vb. Bu, yalnızca size ve kedi sahibine ait benzersiz bir akıllı kedi kumu makinesidir.

Amiral gemisi akıllı kedi kumu makinesine bağlıysanız, yukarıdaki işlevlere ek olarak, kedinin tuvalete giderken çeşitli hobilerini gerçek zamanlı olarak öğrenmek için istediğiniz zaman kamerayı açabilirsiniz. Aynı zamanda, AI akıllı tanımlama, çok kedili tanımlamayı ve sağlık yönetimini daha doğru hale getirir.

UCAT, kedilere her zaman, her yerde bakmanıza, teknolojinin getirdiği rahat ve mutlu hayatın tadını çıkarmanıza ve kalplerimizin eşliğinde daha fazla zaman bırakmamıza izin verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.