Press ESC to close

Dango Dong apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Dango Dong apk indir apk download mod apk indir

Seyahatler vb. sırasında grup faturalarını bölmek için arkadaşlar arasında paylaşılan maliyetleri hesaplayın

Arkadaşlarınızla bir geziye çıktınız ve gezinin sonunda kitap borçları ve talepkar insanlar nedeniyle saatlerce meşgul oldunuz muhtemelen başınıza gelmiştir. Şimdi farz edin ki, bazı insanlar bazı masraflara ortak olmuyorlar ya da birileri bu yolculuk sırasında başkasına borç veriyor, siz de bunları borç ve alacak hesabına saymak zorundasınız. Bu durumda hesaplamalar berbat hale gelir!

Bütün bu sorunlar bu uygulamaya sahip olmamanız durumundadır. Ancak Dango Dong uygulamanız varsa, yaptığınız her satın alma işleminin fiyatını girmeniz yeterlidir ve seyahatin sonunda program size insanların ne kadar borcu olduğunu ve talep ettiğini söyleyecek ve size bir dizi başka istatistik verecektir. harcamalarınız.

Bu uygulamayla çalışmak inanılmaz derecede basit! Örneğin aynı seyahat örneğini ele alalım. Programa giriyorsunuz, örneğin “Kuzey Yolculuğu” adında bir kurs oluşturuyorsunuz ve o kursa katılacak kişileri siz seçiyorsunuz. Bu süre zarfında yaptığınız her satın alma işlemini şu ayrıntılarla kaydedersiniz: satın alma başlığı, maliyet, alıcı ve tüketici(ler).

Yolculuk bitiminde bir butona basılarak hesaplamalar kolaylıkla yapılır ve her kişinin yolculuk masrafından payı belirlenir.

Bu program yurtta yaşayan ve masraflarını oda arkadaşlarıyla veya ev arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler için çok faydalı ve elbette ücretsiz!

Programın özellikleri:

– Harcama istatistiklerinin sunumu

– İnsanların maliyette eşit paya sahip olmadığı alımlara girme olasılığı, örneğin farklı kişiler için farklı fiyatlarla gıda satın alınması.

– Bir kişiden diğerine borç verme ve bunu bireylerin borç ve alacaklarına dahil etme imkanı

– Oluşturduğunuz tüm derslerde gelişmiş arama imkanı

– Her kişinin borcunu ve talebini sosyal ağlar üzerinden paylaşma imkanı

– Her harcama döneminin çıktı dosyasını (yedeğini) alma ve bu dosyayı (girilen tüm detayları içeren) başka kişilerle paylaşma imkanı.

– Kullanıcı tarafından seçilen sütuna göre satın alma listesini sıralama yeteneği

– Program Rehberi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.