Press ESC to close

TN Rural Daily water supply apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

TN Rural Daily water supply apk indir apk download mod apk indir

TN’de bulunan OHT, Kuyu, Nehir, GLR vb. gibi su kaynağı kaynaklarını yakalamak için

Bu Uygulama, Tamil Nadu Hükümeti Kırsal Kalkınma ve Panchayat Raj Departmanı için geliştirilmiştir. Village Panchayat Sekreterlerine kullanıcı adları ve şifreler verilmektedir. Bu Uygulama, Habitatlara günlük su temini için özel olarak geliştirilmiştir.

OHT, Kuyu, Nehir, GLR vb. su kaynağı ayrıntılarını girmek için panchayat sekreterlerinin mobil Uygulamaya giriş yapması gerekir. Köylerdeki tüm su kaynakları, kaynağın yeri ve kaynağın fotoğrafı Köy Panchayat Sekreterleri tarafından girilir. Uygulama ayrıca bir Köy Panchayat’ına gelen her Yerleşimden Kendi Kendine Yardım Üyesine dağıtılır.

Uygulama, Kendi Kendine Yardım Üyesine bir yerleşim yerinden dağıtılır. Tamil Nadu’da yaklaşık 80.000 yerleşim yeri vardır. SHG üyesi, günlük olarak su kaynağının zamanını ve sos adını yükleyecektir. Bu APP’yi kullanmak için SHG üyesinin kaydı, Kayıt Seçeneği kullanılarak yapılır. Blockj düzeyinde onay verilir. Bir üye onaylandıktan sonra günlük su temini detayını yükleyebilir. Uygulama yalnızca çevrimiçi modda olacaktır. TN yerleşimlerine su temini detayının İzlenmesi için Blok düzeyinde, İlçe düzeyinde ve Eyalet düzeyinde çeşitli raporlar oluşturulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.