Press ESC to close

Gerçek Zamanlı FPS Ölçer apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Gerçek Zamanlı FPS Ölçer apk indir apk download mod apk indir

Ekranda Gerçek zamanlı olarak FPS’yi (Saniyedeki kare) kontrol edin

Herhangi bir ekran konumuna göre özelleştirilebilen gerçek zamanlı saniye başına kare verilerini görüntüleyen bu FPS ölçerle oyun deneyiminizi geliştirin. PUBG ve COD gibi FPS oyunları da dahil olmak üzere herhangi bir mobil oyunda cihazın üretkenliğini izleyin, grafik ayarlarını yapın ve performansı artırın. Pil durumunu, internet bağlantısını ve CPU/GPU performansını müdahaleci kıyaslamalar olmadan takip edin. Pili veya cihaz alanını tüketmeden oyun kalitesini artırın. Performans optimizasyonu arayan tüm mobil oyuncular için idealdir.

🛠️ Bu FPS ölçerin özellikleri ve nitelikleri

PUBG, Free Fire, COD ve diğer yüksek grafikli mobil oyunlar gibi çeşitli nişancı oyunlarında oyun sırasında bu FPS Ölçer’i kullanarak gerçek zamanlı Saniyedeki Kare Sayısını (FPS) izleyin – mobil oyun yeteneğinizi yükseltin.

🎮 Oyun sırasında gerçek zamanlı yenileme hızını yönetin.

🔋 Pil seviyesini, durumunu ve sıcaklığını izleyin.

📶 İnternet bağlantısını gerçek zamanlı olarak kontrol edin.

🛠️ FPS sorunlarını yükseltmeye gerek kalmadan giderin, internet bağlantısı da dahil olmak üzere daha iyi mobil oyun performansı için cihaz ayarlarını optimize edin.

Uygulama hafiftir, pil dostudur ve yerden tasarruf sağlar; bu da onu her cihaz için ideal kılar. Oyun performansını artırmak ve güncellemelerin etkisini değerlendirmek için en iyi seçimdir. Her seviyedeki oyuncular için mükemmel.

CPU/GPU kıyaslamaları olmasa bile CPU/GPU performansını değerlendirebilir ve FPS dahil gerçek zamanlı oyun istatistiklerini ekran üzerinde görüntüleyebilirsiniz. FPS Ölçer, daha yüksek FPS için grafik ayarlarının optimize edilmesine yardımcı olarak size oyunlarda rekabet avantajı sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.