Press ESC to close

Vineyard Cloud apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Vineyard Cloud apk indir apk download mod apk indir

Tüm çekimleriniz ve işlemleriniz tek elden – optimizasyon dahil

Almanya’nın en büyük ikinci bağcılık bölgesinde geliştirilen, SmartFarming yazılımı olarak Vineyard Cloud, biz bağcıların iyi bilinen ve geleceğe dönük ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmıştır.

İster gelecekteki rota optimizasyonu, isterse akıllı püskürtme sistemleriyle ağ oluşturma. Vineyard Cloud, süreç yönetimine odaklanmasıyla benzersizdir.

Malçlama, mahsul koruma, gübreleme, puanlama veya zaman kaydı gibi klasik işler olsun… Vineyard Cloud ile dış mekan operasyonunuzdaki tüm süreçleri kontrol edebilir ve değerlendirebilirsiniz.

Temel alan indeksinizdir… tüm süreçler artı makine saatlerinin ve personel eksikliklerinin izlenmesi buna dayalıdır – Vineyard Cloud ile, GPS yerelleştirme işlevi sayesinde, tüm önemli veriler, her zaman ve hiçbir şekilde alınmaya hazır olarak görüntülenir. nerede olduğu önemli!

Dilerseniz ön planda ve/veya arka planda yer alan konumun isteğe bağlı kullanımı ile kendi rotanızı takip edebilir ve iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Özellikle entegre GPS işleviyle, mesafe-zaman sınırlamasına otomatik olarak erişebilir, gelecekte rota optimizasyonunun keyfini çıkarabilir veya yalnızca doğru PS uygulamasını belgeleyebilirsiniz – bir daha asla bir hattı iki kez sürmeyin.

Bu hızlı hareket eden zamanlarda Net neslinin avantajlarını keşfedin ve Vineyard Cloud ile girişimci katma değerinizi güvence altına alın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.