Press ESC to close

Maxwave VPN apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Maxwave VPN apk indir apk download mod apk indir

Ücretsiz reklamsız akıllı VPN hizmeti

Maxwave VPN bir VPN uygulamasıdır. Kullanıcılara ücretsiz ve hızlı VPN hizmeti sağlayın. Kayıt gerekmez, reklam yok, trafik kısıtlaması yok. Her türlü küresel İnternet hizmetine hızlı bir şekilde erişmenize yardımcı olun.

Bedava

Maxwave VPN tamamen ücretsizdir ve reklam içermez. Kullanılan sunucu düğümleri İnternette toplanır ve hepsi genel sunucu düğümleridir.

İnternet bağlantınızı hızlandırın

Sunucu düğümleri, yavaş ara düğümleri atlamanıza ve İnternet erişimini hızlandırmanıza yardımcı olabilir

Verileri ve kişisel gizliliği koruyun

Maxwave tarafından kullanılan şifreleme algoritması genel bir algoritmadır ve güvenliği uzun süreli kullanımda doğrulanmıştır. Kullanıcı verileri internette korunur. İnternet ara düğümlerinin kullanıcı gizliliğini sızdırması riskini önler

Tercih Edilen Algoritma

Maxwave, tercih edilen sunucu düğümleri koleksiyonunu filtrelemek ve bunları otomatik olarak kullanıcılara dağıtmak için bir hız ölçüm algoritması kullanır. Yerleşik akıllı algoritma, farklı ağ ortamlarına göre daha hızlı düğümler seçmenize yardımcı olur. Sunucu düğümlerinin listesi gerçek zamanlı olarak güncellenir, yeni düğümler yenilenir ve eski düğümler devre dışı bırakılır. Bağlantıyı mümkün olduğunca açık tutun

Not: Maxwave VPN’in temel işlevi, kullanıcılara bir VPN tüneli sağlamaktır. Kullanıcı verileri önce yerel cihazın VPN ağ arayüzünde kapsüllenmeli ve şifrelenmeli ve ardından bir proxy sunucusu aracılığıyla hedef adrese gönderilmelidir. Bu amaçla, Maxwave VPN, yerel bir VPN ağ arayüzü oluşturmak için Android API tarafından sağlanan VpnService’i kullanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.