Press ESC to close

Himars Mod For Minecraft PE apk indir apk download

İNDİRMEK VEYA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN 60 SANİYE BEKLEYİN. İÇERİK OTOMATİK AÇILACAKTIR....

Himars Mod For Minecraft PE apk indir apk download mod apk indir

Minecraft PE için Himars Mod gerçekçi füze sistemi ekleyin

Himars Mod For Minecraft PE (cep sürümü), iyi bilinen gerçekçi füze sistemi Himars’ı MCPE oyununa ekleyen bir eklentidir. Bu askeri araç, şık roket fırlatma animasyonları ve gerçekçi patlamalarla hedefleri yok etmenize olanak sağlayacak. Minecraft PE’deki askeri teçhizatı ve savaşla ilgili her şeyi seviyorsanız, Himars Mod For Minecraft PE’yi indirebilir ve harika animasyonların yanı sıra gerçekçi grafikler ve dokularla düşman hedeflerini yok edebilirsiniz. Ayrıca modaya uygun bir film müziği de olacak. Himars Addon’a ek olarak savaşmanıza yardımcı olacak başka askeri ekipmanlar da alabilirsiniz. Yönetilmesi o kadar da zor değil, füze fırlatmak için seçilen dereceyi ayarlamak önemlidir.

Minecraft PE için bu Himars Modu size farklı türde askeri teçhizat sağlar ve askerin rolünü deneyebilirsiniz. Ancak farklı öğeler ve bloklar, dokular, doku paketleri, dış görünümler, moblar, haritalar, MCaddon’lar, gölgelendiriciler, RTX gölgelendiriciler ve bizim tarafımızdan oluşturulan ışın izlemeli gerçekçi grafikler içeren diğer modlarımızı ve eklentilerimizi kolayca deneyebileceğinizi unutmayın. Mincraft’ın çoklu zanaat oyunu. Piksel dünyasındaki oyun deneyiminizi nefes kesici hale getirecek.

Himars Mod For Minecraft, MCPE’de mürettebat koruması artırılmış zırhlı bir kabine sahip, havada taşınabilen tekerlekli bir fırlatıcıdır. Askeri aracı kontrol etmek için üç kontrol paneli mevcut olacak ve her bir uzaktan kumanda ile Himars ile uzaktan etkileşime geçmek mümkün olacak.

İlki başlangıç ​​pozisyonu almanızı sağlayacak.

İkincisi pozisyonu tamamlar.

Üçüncüsü füzelerin saldırı menzilini ve uçuşunu değiştirmenize olanak sağlar.

Dördüncüsü füzeleri fırlatıyor.

Savaşmaktan ve Himarları test etmekten sıkıldıysanız diğer modlarımızı, haritalarımızı, harika eklentilerimizi ve görünümlerimizi deneyebilirsiniz. Moblar, gölgelendiriciler, gerçekçi grafiklere sahip doku paketleri, RTX gölgelendiriciler, öğeler ve bloklarla Mincraft evreninize eğlence katabilirsiniz. Işın izleme teknolojileri ve dokuları, MCPE deneyiminizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Hepsini deneme şansınızı kaçırmayın!

Çoklu zanaat oyununuzu geliştirmek için eşsiz bir fırsatınız var. Himars Mod For Minecraft PE (cep baskısı) ile savunmanın ne olduğunu unutabilirsiniz, çünkü artık düşmanı yenmek için çok daha fazla fırsatınız olacak. MPCE oyunundaki en güçlü silahlardan biriyle arkadaşlarınızı şaşırtın. Ayrıca farklı bloklar ve öğeler, doku paketleri, dokular, haritalar, MCaddon’lar, görünümler, çeteler, gölgelendiriciler, RTX gölgelendiriciler içeren diğer modlarımızı her zaman deneyebileceğinizi unutmayın. ve Minecraft Universe için geliştirdiğimiz ışın izlemeli gerçekçi grafikler.

Kullanımınız için yayınladığımız modlar, oyun topluluğuna resmi eklemeler değildir. Tüm resmi eklentiler, marka adı ve ticari marka yalnızca Mojang AB’ye aittir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.